STIGLA GA RUKA PRAVDE: Ponovo UHAPŠEN SRAMNIK koji je kontrolisao DRON na susretu Srbije i Albanije (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ismail Morina napravio je haos na utakmici našeg nacionalnog tima na stadionu Partizana pre osam godina u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Portugalu.

STIGLA GA RUKA PRAVDE: Ponovo UHAPŠEN SRAMNIK koji je kontrolisao DRON na susretu Srbije i Albanije (VIDEO)

Foto: Starsport

Dron sa zastavom "Velike Albanije"

Utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj između Srbije i Albanije ostala je u pamćenju svih ljudi u našoj zemlji. 

Podsećanja radi, Ismail Morina je tog 14. oktobra 2014. godine pustio dron sa zastavom "Velike Albanije" iznad stadiona Partizana i usledio je haos. 

Stefan Mitrović je prvi reagovao i spustio zastavu i dron na zemlju, a potom je usledio opšta havarija na terenu, a veliki broj navijača upao je na zeleni tepih.

Osam godina kasnije, Morina opet pravi probleme.

Albanska policija je saopštila da je uhapšen prilikom rutinske provere dokumetara gde se videlo da je na poternici i da ga čeka period iza rešetaka od pet meseci zbog posedovanja oružja i municije i odmah je poslat u zatvor.

Republika

Foto: Yotube/printscreen

Ismail Morina

Posle svega, javili su se i mediji u Albaniji uz poruku da jeIsmail preventivno uhapšen da ne bi napravio problem (povučeni iskustvom iz Beograda) na meču finala Lige konferencija između Rome i Fejnorda koje se večeras od 21 čas igra u Tirani.

Na kraju, Salji Beriša, bivši predsednik i premijer Albanije osudio je hapšenje svog sunarodnika. 

Morina je uhapšen pre sedam godina dan pred revanš utakmicu Albanije i Srbije i kod njega je pronađeno nelegalno oružje.

Osuđen je na zatvorsku kaznu, ali je Vrhovni sud odlučio da ga pusti na kućni pritvor posle tri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading