POTPUNI FUDBALSKI KRAH: Barselona ostala bez još JEDNOG TROFEJA - titula evropskog šampiona zasluženo MENJA VLASNIKA!

Autor:

Sport

21.05.2022

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona na izmaku svakako će među simpatizerima Barselone ostati upamćena kao jedna od najlošijih u novijoj istoriji katalonskog kluba.

POTPUNI FUDBALSKI KRAH: Barselona ostala bez još JEDNOG TROFEJA - titula evropskog šampiona zasluženo MENJA VLASNIKA!

Foto: youtube.com/printscreen

Fudbaleri Barselone nisu uspeli da stignu do trofeja u domaćim okvirima, a slična sudbina sačekala ih je kako u Ligi šampiona, tako i u Ligi Evrope.

Kada se na to doda podataka da je i košarkaška sekcija ovog kluba poklekla na evroligaškom završnom tuniru u Beogradu, potpuno je jasno da svaki neuspeh, dodatno frustrira navijače katalonske ekipe.

Za pristalice Barselone, subota je bila dan dodatnog bola, pošto je ženska fudalska ekipa ovog kluba poražena u finalu UEFA Lige šampiona za žene od francuskog Liona rezultatom 3:1.

 

 

Nakon godinu dana pauze, trofej namenjen najboljoj ženskoj fudbalskoj ekipi ponovo se vraća u Francusku. Pobedom nad fudbalerkama Barselone rezultatom 3;1, ekipa Liona okitila se ponovo šampionskim peharom, osmi put u istoriji kluba, a šesti u poslednjih sedam sezona.

 

 

Barselona je prethodne sezone u velikom finalu savladala londonski Čelzi rezultatom 4:0, a u aktuelnoj sezoni, francuski Lion je u finalnom dvoboju već nakon 33 minuta igre imao nedostižnih 3:0. Golove za francuski tim postigle su Amandin Šantal Enri u 6. zatim, Ada Hegerberg u 23. i Katarina Makario u 33. minutu susreta.

Jedini pogodak za ekipu Barselone postigla je Aleksa Puteljas Segura u samom finišu prvog poluvremena. 

Finalni susret ovosezonske Lige šampiona odigran je na stadionu Juventusa u Torinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading