HITNO SAOPŠTENJE FSS-A! Tema je derbi u finalu Kupa Srbije!

Autor:

Sport

21.05.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije saopštio je danas da će ulaznice za finale Kupa između Crvene zvezde i Partizana biti puštene u prodaju u ponedeljak i pozvao navijače na fer i sportsko navijanje.

HITNO SAOPŠTENJE FSS-A! Tema je derbi u finalu Kupa Srbije!

Foto: Starsport

Duel Dragovića i Rikarda na Večitom derbiju

Poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa Srbije izmedju Crvene zvezde i Partizana igra se u četvrtak od 18.00 na stadionu “Rajko Mitić”.

- Fudbalski savez Srbije apeluje i obaveštava sve koji će biti prisutni na utakmici da se pridržavaju Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama- navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: Starsport

Večiti derbi

Blagajne na stadionu “Rajko Mitić” otvaraju se takodje u ponedeljak, a njihovo radno vreme je od 10.00 do 18.00. Ulaznice za južnu tribinu, kako se navodi, prodavaće se i na blagajnama stadiona Partizana od ponedeljka do četvrtka, od 12.00 do 18.00. Cena ulaznica za severnu i južnu tribinu je 500 dinara, za zapad i istok 800 i 1.000 dinara, dok će za VIP mesta na zapadnoj tribinu potrebno odvojiti 1.500 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading