DUŠANE, DOSTA JE BILO! Vlahović OTERAN - trese se Italija!

Autor:

Sport

19.05.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iskusni stručnjak otkrio kako je morao da otera "radoholičara" Dušana Vlahovića sa treninga!

DUŠANE, DOSTA JE BILO! Vlahović OTERAN - trese se Italija!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

U četvrtak uveče će urednik "Tutosporta" Gvido Vačago zajedno sa Dušanom Vlahovićem predstaviti knjigu "Vlahović, priča bez kraja. Tako je rođen fenomen".

U njoj su izloženi brojni detalji iz fudbalskog razvoja Srbina, a naročito se izdvajaju reči Ćezarea Prandelija, bivšeg Vlahovićevog trenera u Fiorentini.

Vlahović je bio kao dijamant prašnjav i umrljan od stajanja i zaborava. Bilo je dovoljno da ga prepoznam, očistim i malo izglancam da bi počeo da sjaji - naveo je iskusni italijanski stručnjak, koji je potom dodao:

Tanjug/AP

Otkrio detalje Vlahovićevog uspona - Ćezare Prandeli

Ostajali smo satima posle grupnih treninga na terenu da bi radil individualno na poboljšavanju njegovih kvaliteta i kako bi memorizovao i automatizovao određene pokrete i reakcije u datim sitaucijama. Na kraju bih ja uvek morao da kažem: `Dosta Dušane idemo na tuširanje’. A on je insistirao da nastavimo, kao dečak: ‘Molim te šefe, još jednom da ponovimo akciju, još jedan centaršut, još jedan napad na prvu stativu, još jedan’. Na kraju sam morao da mu podviknem da završimo sa treningom jer nije bilo normalno da treje pet sati - poručio je Prandeli.

Podsetimo, Vlahović je zimus ostvario transfer karijere, prelaskom iz Firence u Torino, a sa Starom damom će se i naredne sezone okušati u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading