NJEGOVE SUZE RADOSNICE NEMAJU CENU: Kanga ispunio veliku želju malom navijaču Crvene zvezde - On će ovaj dan pamtiti! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni lider superligaškog karavana iz Kruševca se vratio sa vrednim bodovima, ali je na kraju susreta viđena prelepa scena koja će jednom malom pristalici crveno-belih boja ostati urazana u sećanje.

NJEGOVE SUZE RADOSNICE NEMAJU CENU: Kanga ispunio veliku želju malom navijaču Crvene zvezde - On će ovaj dan pamtiti! (VIDEO)

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Nemanja Krstić u duelu

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su golom Ohija Omoižuanfa minimalnim rezultatom 1:0 na gostovanju u Kruševcu, a tokom slavlja ekipe Dejana Stankovića sa Delijama, viđena je scena koja oslikava emociju koja vlada među pristalicama i igračima lidera Super lige Srbije.

Naime, tokom susreta na kruševačkom stadionu "Mladost", jedan mališan je istakao transparent na kome je pisalo:

- "Kanga, može dres?"

Nakon susreta, do mališana je prišao kapiten crveno-belih Milan Borjan, izveo ga na travnati teren i doveo do mališanovog ljubimca, a Gelor Kanga je bez razmišljanja skinuo dres, poklonio ga dečaku i slikao se sa njim za uspomenu.

Svakako sjajan potez Zvezdinih fudbalera, a o emocijama koje je doživljavao mali Zvezdaš, dovoljno govore suze u njegovim očima...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading