ROBERTE, KUDA? Bajern STOPIRA odlazak Leve!

Autor:

Sport

15.05.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter Bajerna Robert Levandovski odlučio je da ne produži ugovor sa klubom koji mu ističe narednog leta.

ROBERTE, KUDA? Bajern STOPIRA odlazak Leve!

Foto: Tanjug/AP

Napadač minhenskog Bajerna Robert Levandovski

Ipak, iz kluba poručuju da će Poljak ostati u Minhenu i sledeće sezone!

Napadač je namerio da ode iz kluba, oprostio se od navijača na poslednjoj utakmici protiv Volfsburga, ali izgleda da od odlaska nema ništa. Makar tako kaže predsednik šampiona Nemačke Herbert Hajner:

- Oliver Kan i Hasan Salihamidžić su mu ponudili produžetak ugovora. Kako sam obavešten, Robert to nije prihvatio. Za nas to nije ništa novo, igrači kao što su Levandovski stalno dobijaju ponude od drugih klubova. Već smo imali ovakvu situaciju kada je Robert 2019. flertovao sa Real Madridom. Ne postoji zamena za igrača takve svetske klase. On ima ugovor sa nama, pa pretpostavljam da je spreman da ga ispuni do kraja. Njegovo je pravo da ne pristane na produžetak saradnje. Kao što je došao kao slobodan igrač, tako može i da ode u leto 2023. Kada se potpiše ugovor, onda je besmisleno pričati o „prisiljavanju“ nekog da ga ispuni do kraja - zaključio je Herbert Hajner, predsednik Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading