POSLEDNJE ZBOGOM! Sahrani Ivice Osima prisustvovaće velikani svetskog fudbala, tu će biti i selektor Piksi! (FOTO)

Autor:

Sport

14.05.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će se u Sarajevu po poslednji put odati počast čuvenom Ivici Osimu koju je nedavno preminuo u 81. godini života.

POSLEDNJE ZBOGOM! Sahrani Ivice Osima prisustvovaće velikani svetskog fudbala, tu će biti i selektor Piksi! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Ivica Osim

Sahrana će biti obavljena danas od 14.00 časova na Gradskom groblju "Bare", a najavljen je dolazak mnogobrojnih legendi jugoslovenskog fudbala.

Komemoracija će biti obavljena već od 11.00 časova u prostorijama Narodnog pozorišta u Sarajevu. Iako je već ranije bio isplaniran i ispraćaj sa stadiona "Grbavica" u 12.30 časova, on je u međuvremenu otkazan zbog loših vremenskih uslova, odnosno ogromne vrućine koja je prognozirana za prestonicu Bosne i Hercegovine.

Dolazak na komemoraciju potvrdili su već legende Željezničara - Enver Hadžiabdić i Mehmed Baždarević, potom bivši kapiten Sarajeva - Faruk Hadžibegić, legenda Partizana - Nenad Bjeković, tehnički direktor reprezentacije Japana - Jasuhari Sorimači, čuveni hrvatski kapiten - Zvoko Boban...

Biće u tu i brojni asovi splitskog Hajduka poput Zorana Vulića, Zlatka Vujovića, Alena Boškića, dok posebnu pažnju privlaći boravak Dragana Stojkovića-Piksija, aktuelnog selektora Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading