PROGOVORIO O POVRATKU NA MARAKANU: Sada je kristalno jasno hoće li Crvena zvezda dobiti KAPITALNO pojačanje!

Autor:

Sport

13.05.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otklonio sve dileme.

PROGOVORIO O POVRATKU NA MARAKANU: Sada je kristalno jasno hoće li Crvena zvezda dobiti KAPITALNO pojačanje!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Reprezentativac Srbije Filip Đuričić prošao je sve omladinske selekcije Crvene zvezde, ali nikada nije dobio priliku da zaigra u prvom timu voljenog kluba.

Umesto toga, on je prve korake u seniroskom fudbalu napravoi u Radničkom iz Obrenovca, iz kog se kao još uvek maloletni momak otisnuo u inostranstvo.

Od tada se u domovinu vraćao samo na okupljanja reprezentacije i tokom odmora, a sada je pričao o eventualnom dolasku u Crvenu zvezdu.

- Iskreno, u ovom trenutku ne razmišljam da pređem u Zvezdu. Imam drugačije planove, ali mi je dres Zvezde nedosanjani san. Ako se stvori možda jednog dana prilika onda da, ali za sada i nismo baš na istim talasnim dužinama - rekao je Đuričić za "Telegraf".

Republika

Foto: fss.rs

Filip Đuričić

Potom se osvrnuo na aktuelna dešavanja u šampionu Srbije.

Ne pratim Zvezdu iz utakmice u utakmicu, ali je jako lepo pratim. U Zvezdi sada postoji određeni sistem koji funkcioniše. Zvezda sada ne menja trenere kao što ih je menjala, to je još jedna bitna stvar, i konačno dovode prave igrače. Ali bojim se da će posle Kataija i Ivanica biti mnogo teško naći igrače tog kalibra - dodao je reprezentativac nađe zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading