PROGOVORIO O POVRATKU NA MARAKANU: Sada je kristalno jasno hoće li Crvena zvezda dobiti KAPITALNO pojačanje!

Autor:

Sport

13.05.2022

19:15

Otklonio sve dileme.

PROGOVORIO O POVRATKU NA MARAKANU: Sada je kristalno jasno hoće li Crvena zvezda dobiti KAPITALNO pojačanje!

Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Reprezentativac Srbije Filip Đuričić prošao je sve omladinske selekcije Crvene zvezde, ali nikada nije dobio priliku da zaigra u prvom timu voljenog kluba.

Umesto toga, on je prve korake u seniroskom fudbalu napravoi u Radničkom iz Obrenovca, iz kog se kao još uvek maloletni momak otisnuo u inostranstvo.

Od tada se u domovinu vraćao samo na okupljanja reprezentacije i tokom odmora, a sada je pričao o eventualnom dolasku u Crvenu zvezdu.

- Iskreno, u ovom trenutku ne razmišljam da pređem u Zvezdu. Imam drugačije planove, ali mi je dres Zvezde nedosanjani san. Ako se stvori možda jednog dana prilika onda da, ali za sada i nismo baš na istim talasnim dužinama - rekao je Đuričić za "Telegraf".

fss.rs

Filip Đuričić

Potom se osvrnuo na aktuelna dešavanja u šampionu Srbije.

Ne pratim Zvezdu iz utakmice u utakmicu, ali je jako lepo pratim. U Zvezdi sada postoji određeni sistem koji funkcioniše. Zvezda sada ne menja trenere kao što ih je menjala, to je još jedna bitna stvar, i konačno dovode prave igrače. Ali bojim se da će posle Kataija i Ivanica biti mnogo teško naći igrače tog kalibra - dodao je reprezentativac nađe zemlje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading