RASTUŽIO SRBINA: Vlahovićev dželat se seli u Čelsi!

Autor:

Sport

13.05.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni bek potpisuje dvogodišnji ugovor sa klubom iz Londona kao slobodan igrač pošto se nije dogovorio za produžetak saradnje sa italijanskim velikanom.

RASTUŽIO SRBINA: Vlahovićev dželat se seli u Čelsi!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović nedavno je dao gol za Juventus u finalu Kupa Italije, ali je Inter na kraju pobedio sa 4:2 posle produžetaka. 

U dodatnih 30 minuta ušlo se sa 2:2, a sa dva gola utakmicu je rešio hrvatski ofanzivni bek Ivan Perišić (33) pošto se prvo upisao u strelce u 99. minutu iz penala, a potom samo tri minuta kasnije iz igre.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon što je doneo nero-azurima trofej, Splićanin će napustiti redove tima koji vodi Simone Inzagi. 

Naime, kako je preneo Tankredi Palmeri, italijanski novinar Ivan je dogovorio lične uslove sa Čelsijem, a klub iz Londona ponudio mu je ugovor na dve godine uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu.

 

 

Podsetimo, Perišić u prestonicu Velike Britanije dolazi kao slobodan igrač pošto nije uspeo da se dogovori sa Interom za nastavak saradnje koja traje od avgusta 2015. godine.

Hrvat je u dresu nero-azura odigrao 252 utakmice i postigao 54 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading