VELEOBRT: Slučaj prebijanja mladog golmana Crvene zvezde dobio neočekivani epilog - Od ŽRTVE do NASILNIKA!

Autor:

Sport

09.05.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reko ko bi mogao da poveruje u veleobrt koji se dogodio u slučaju mladog golmana Crvene zvezde, ali sigurnosne kamere govore potpuno drugačije u odnosu na sliku kakva je u startu predočena javnosti.

VELEOBRT: Slučaj prebijanja mladog golmana Crvene zvezde dobio neočekivani epilog - Od ŽRTVE do NASILNIKA!

Foto: Starsport

Nekoliko dana je proteklo od kako je javnost ostala šokirana prebijanjem mladog golmana Crvene zvezde, Stefana Marinkovića u jednom prestoničkom restoranu tokom proslave rođendana.

Ovoga puta, restoran "Stadion" je "Telegrafu" dostavio snimke sa sigurnosnih kamera iz restorana, lifta, hodnika i parkinga. Menadžemt restorana do tančina je i objasnilo šta se sve događalo. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

– Na prvom mestu želimo da istaknemo da se na pomenutoj proslavi nije dogodio nikakav pokušaj silovanja – navode u odgovoru i uz to nam dostavljaju snimak gde se zaista vidi da Stefanova sestra odlazi dobrovoljno sa jednim mlađim licem u prostoriju koja služi za odlaganje poklona.

Nakon toga sledi nekoliko snimaka na kojima mladi golman odlazi sa sestrom u jednu od prostorija.

– Na snimaku se vidi kako Stefan, vidno pijan, zajedno sa sestrom napušta prostoriju u 00:24.

Nije dugo prošlo, on se potom i vratio u sobu, što su zabeležile kamere.

– Stefan upotrebom sile nasilo ruši vrata i ulazi u prostoriju u tom momentu njegova sestra nije u prostoriji, a na snimku se vidi kako ona ulazi kasnije u prostoriju. Dakle, nisu nikakvih huligani njega tukli kaišem po licu i telu, već je isti imao nameru da upotrebi kaiš kako bi drugim licima naneo povrede, jer se na snimku vidi kako s kaišem ide ka prostoriji.

Posle toga usledio je zahtev da Stefan i njegova sestra napuste objekat, a mi ćemo Vam te snimke i dostaviti u ovom tekstu.

– Oni su nevoljno i uz mnogo problema to učinili.

Potom je usledio i video koji je izazvao i najveću pažnju – onaj iz lifta, gde se vidi kako Stefan kaišem tuče ljude oko njega.

– Stefan kaišem i nogama udara maloletna lica koja usled toga zadobijaju telesne povrede čiji se će stepen naknadno utvrditi.

– Nijednog momenta niko od gostiju niti zaposlenih nije udario Stefana. Iz svega priloženog jasno se vidi da maloletni Stefan Marinković, želeći da opravdava delikventsko ponašanje, u javnosti stvorio lažnu sliku i sebe predstavio kao žrtvu huliganizma i nedoličnog ponašanja.

– Osuđujemo svaki vid nasilja, naročito nad maloletnicima, i to je jedan od razlog što se oglašavamo na ovaj način, uz dodatak da će ceo slučaj završiti na sudu - preneo je "Objektiv".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading