POD OZNAKOM HITNO: Ljubimac Delija ODMAH šalje AVION po Dzjubu!

Autor:

Sport

08.05.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se o gorućoj temi.

POD OZNAKOM HITNO: Ljubimac Delija ODMAH šalje AVION po Dzjubu!

Foto: Tanjug/AP

Artem Dzjuba u dresu reprezentacije Rusije

Crvena zvezda silno želi napadača Zenita Artema Dzjubu, a levi bek crveno-belih Milan Rodić poručio je da, ukoliko postoji volja ruskog centarfora, će klub iz Ljutice Bogdana "odmah poslati avion po njega".

Ako želi da dođe bilo bi mi veoma drago. Odmah ćemo poslati avion po njega u Sankt Peterburg! Ozbiljno, Artem je veoma dobar fudbaler i osoba. Lično mi je u lepom sećanju, mislim da može dosta da nam pomogne u prvenstvu i Ligi šampiona - rekao je bivši as "plavih" za ruski "Meč", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Rodić oduševljen mogućim dolaskom Dzjube na "Marakanu"

Nisam prestao da pratim Zenit iako sam otišao iz kluba. Kada mogu, gledam utakmic i, naravno, vidim kako Dzjuba igra. Šta reći - dobar je igrač. Stalno postiže golove i igra za tim. Ukrstili smo se u Zenitu, a potom i kao rivali u prvenstvu. Svima kažem da je on najbolji ruski napadač - dodao je Rodić, koji je dres Zenita nosio u periodu od 2013. do 2015. godine, a u Rusiji je igrao još i za Volgu i Samaru.

Podsetimo, Dzjubin ugovor sa ruskim velikanom ističe 30. juna, a uprkos činjenici da je napunio 33 godine, nema dileme da bi predstavljao "top pojačanje" za aktuelnog prvaka Srbije uoči sve izvesnijeg učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading