PROCURILO: UEFA istražuje čak SEDAM utakmica Novog Pazara!

Autor:

Sport

07.05.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superligaš pod lupom.

PROCURILO: UEFA istražuje čak SEDAM utakmica Novog Pazara!

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Novog Pazara i Crvene zvezde

FK Novi Pazar kažnjen je sa šest bodova na dve godine uslovno i 10.000.000 dinara, zbog sumnje da je narušio integritet takmičenja partijom protiv Radnika u Surdulici, 11. aprila ove godine.

Domaći tim je na tom meču slavio sa 2:0, a sumnju je izazvalo ponašanje i reakcije petorice gostujućih igrača.

FSS je potvrdio da je od UEFA dobio dokument o predlogu za kaznu Pazarcima, a u taj dokument je uvid imao "Sport klub".

U njemu se navodi da je Novi Pazar bio akter čak sedam sumnjivih mečeva. Prethodni put je to bio slučaj 3. oktobra 2021, sa sumnjivim klađenjima da će izgubiti prvo poluvreme i utakmicu sa najmanje dva gola, uz postignuta tri, što se i dogodilo - 3:0 (1:0). U pitanju je utakmica u Lučanima protiv Mladosti.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Novi Pazar - Spartak

Potom se u najnovijem dokumentu spominju i konkretna imena petorice igrača Novog Pazara koji su doprineli da njihov tim izgubi u Surdulici.

- Sumnjivo klađenje, zabeleženo kod bukmejkera sa praćenim nalozima, podrazumevalo je da će Novi Pazar izgubiti u prvom poluvremenu. Sve uplate u igri „prvo poluvreme“ kretali su se u osnovi da će gosti izgubiti. Mnogo više uplata pratilo je ovu igru od popularnije "cela utakmica", što je uticalo na zabrinutost - stoji u izveštajima specijalizovanih UEFA službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading