POPUT BENZEME! Grof raspalio MAŠTU Delija, Zvezda naciljala IDEALNO POJAČANJE!

Autor:

Sport

07.05.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dzjuba je u žiži javnosti.

POPUT BENZEME! Grof raspalio MAŠTU Delija, Zvezda naciljala IDEALNO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Miodrag Grof Božović

Crnogorski stručnjak Miodrag Božović preporučio je Crvenoj zvezdi da učini sve što je u njenoj moći da dovede napadača Zenita Artema Dzjubu.

Bivši trener crveno-belih imao je samo reči hvale za gorostasnog centarfora, a čak mu ne smetaju ni njegove godine (33), pa je povukao paralelu sa golgeterom Real Madrida Karimom Benzemom.

- Mislim da je on ono što Zvezdi nedostaje. Ne samo što igra dobro kada je okrenut golu leđima. Izvanredan je u kontra napadu, brzo trči... Dakle, radi se o igraču koji je višestran.- kazao je Grof za "Meridiansport", a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Idealan za Zvezdu - Grof žestoko nahvalio Dzjubu

Nije on star. Vidite kako igra Benzema! Sve je moguće u tim godinama. U suštini za ljude koji žive sportski, godine nisu toliko bitne. Ako Zvezdi treba takav igrač onda nema problema sa njim.

Dugogodišnji reprezentativac Rusije imao je nekoliko gafova tokom karijere, zbog skandala je privremeno izbačen iz reprezentacije pre godinu i po dana, ali ga Božović ne vidi kao "problematičnog momka".

- Nikada nisam imao problema sa njim. Verovatno nekome nešto može da zasmeta kod njega, kao i kod svakog igrača, ali meni nije. Ima pobednički mentalitet i karakter. Ako neko ima negativne sitnice, nisu toliko bitne koliko on može kao lider da doprinese klubu i ekipi - zaključio je Miodrag Božović.

Podsetimo, Dzjubi ugovor u Sankt Peterburgu ističe 30. juna, a pored Zvezde za njega se interesuje i turski gigant Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading