DRAMA U ENGLESKOJ: Otac mu doživeo INFARKT na tribinama, on nastavio da igra UPRKOS svemu, a evo kako se sve završilo!

Autor:

Sport

04.05.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga nema ni na filmu.

DRAMA U ENGLESKOJ: Otac mu doživeo INFARKT na tribinama, on nastavio da igra UPRKOS svemu, a evo kako se sve završilo!

Foto: youtube.com/printscreen

Dramatične scene dogodile su se u sredu uveče uoči i tokom utakmice Čempionšipa između Bornmuta i Notingema.

Trešnjice su pobedom obezbedile povratak u Premijer ligu posle dve godine, dok će dvostruki šampion Evrope morati u plej-of.

Dok su dva tima vodila bitku na terenu stadiona Vitaliti, na tribinama se vodila borba za život oca jednog od učesnika ove utakmice.

U pitanju je štoper Notingema Stiv Kuk, koji je nekada bio i kapiten Bornmuta. Tik pred početak utakmice njegov otac doživeo je srčani udar na tribini gde su se nalazili gostujući navijači.

 

 

Srećom, među navijačima Notingema nalazila se i jedna medicinska sestra, koja je pomogla Kuku senioru dok nije došla lekarska ekipa. Na kraju ovo je bila drama sa srećnim krajem, pošto je otac štopera Foresta uspeo da iz najvažnije borbe izađe kao pobednik.

Kuk je i pored toga što se desilo nejgovom ocu odigrao maltene čitavu utakmicu, ali nažalost nije uspeo da pomogne svom timu da stigne do vredna tri boda.

On se putem svog Tviter profila zahvalio lekarima.

- Pre svega čestitke Bornmutu na promociji, ali večears moram da se zahvalim lekarima sa utakmice. Nažalost moj otac je doživeo srčani udar malo pre početka utakmice, i oni su uspeli da ga vrate u život. Zauvek ću im biti zahvalan na onome što su uradili - napisao je Kuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=Rolan+Garos

Komentari (0)

Loading