NE VRAĆAM SE VIŠE, DOSTA MI JE SVEGA: U Londonu MUK zbog Aleksandra Mitrovića!

Autor:

Sport

03.05.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nvaijači Fulama strepeli zbog ljubimca, Mitrović ipak ostao i doneo im neopisivu radost.

NE VRAĆAM SE VIŠE, DOSTA MI JE SVEGA: U Londonu MUK zbog Aleksandra Mitrovića!

Foto: www.profimedia.rs

Centarfor Fulama Aleksandar Mitrović

Potpredsednik Fulama Toni Kan otkrio je kako je centarfor Aleksandar Mitrović ostao na "Krejven Kotidžu" prošlog leta. Rekorder reprezentacije Srbije i Čempionšipa po broju postignutih golova već je doneo odluku o odlasku, razočaran nedostatkom minutaže kod bivšeg menadžera Skota Parkera, ali i ispadanjem iz Premijer lige.

Rekao mi je posle toga da odlazi. Kazao mi je: „Ne mogu da se vratim, jednostavno ne mogu“. Gotovo da nije ni igrao prošle sezone. Tim je ispao iz lige i mislim da nije nikakva tajna da Mitrović nije bio srećan kako je sezona prošla. Bio je siguran da je mogao više da doprinese rezultatima tima. Nije želeo da se vrati u klub. Praktično sam ga molio da makar ostavi tu mogućnost otvorenom - prisetio se Kan, a zatim je izrazio zadovoljstvo Mitrovićevim ostankom i ogromnom doprinosu povratku Fulama u elitni rang engleskog fudbala.

 

 

Jako sam srećan zbog njega. Volim Mitra i kao igrača i kao čoveka. Isto tako sam jako ponosan, jer kada me je pozvao prošlog leta bio je vrlo frustriran. Prelepo je kako se sada, deset meseci kasnije, sve promenilo, sve je savršeno leglo na svoje mesto. Kao neki roman - podvukao je Toni Kan.

Podsećanja radi, Mitar je dao neverovatna 43 prvenstvena gola ove sezone, poslednji protiv Lutona u nadoknadi vremena (7:0), a erupciju oduševljenja u Londonu možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading