FAMILIJA ĐUROVSKI PIŠE ISTORIJU FUDBALA: Mario će biti ŠEF ocu Milku!

Autor: V.Z.

Sport

28.04.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska porodica Đurovski sprema se da ispiše istoriju fudbala u Tajlandu jer bi Mario Đurovski mogao da postane šef svom ocu i legendi jugoslovenskog fudbala Milku. Takva situacija nije viđena u istoriji najpopularnijeg sporta, ali bi mogla da se dogodi u klubu Muangtong junajted, u kom je Mario 2019. završio karijeru, a potom godinu dana dobio šansu da postane trener jer su vlasnici shvatili da je mlad i progresivan stručnjak.

FAMILIJA ĐUROVSKI PIŠE ISTORIJU FUDBALA: Mario će biti ŠEF ocu Milku!

Foto: Starsport

JOKANOV AMIN

U kratkom razgovoru za Srpski telegraf mlađi Đurovski objašnjava da bi voleo da mu se otac pridruži i da imaju podršku još jedne legende fudbala Slaviše Jokanovića.

- Dolazio je Milko kod mene u Tajland. Dopada mu se ovde. On je bio dosta neshvaćen kao fudbaler, ali i sada kao trener. Nadam se da ćemo se spojiti posle toliko godina. Ovde je drugačiji ambijent, mislim da bismo nas dvojica dobro funkcionisali. Kao što reče moj bivši trener i veliki prijatelj Slaviša Jokanović: "Vas dvojica biste ispisali istoriju pošto bi sin bio šef, a otac pomoćnik." Velike su šanse da se tako nešto dogodi, reč je tajmingu samo. Čekamo nešto bolju situaciju s KOVID - kaže Mario Đurovski.

Republika

Foto: youtube.com/Nebojsa Petrovic

Milko Đurovski

TANDEM U REALU

Najpoznatiji tandem otac-sin u svetu fudbala trenutno su trener Real Madrida Karlo Anćeloti i njegov sin Davide, ali je njihova priča išla ustaljenim tokom - otac je šef sinu.

- Moj sin je inteligentan, voli fudbal. Studirao je više od mene. Ima doktorat iz sportskih nauka, koji je stekao u Nemačkoj. Bio je jedan od najmlađih koji su dobili tu diplomu. Poseduje i veliko iskustvo jer je bio sa mnom u PSŽ, gde je bio kondicioni trener. Potom mi je postao asistent u Bajernu, pa u Napoliju. Takmičar je i uvek je motivisan, bez obzira na to šta drugi ljudi pričaju - ispričao je Anćeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading