OVO NIGDE NA SVETU NEMA: Sudija skratio utakmicu za 43 MINUTA!

Autor:

Sport

26.04.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čari srpskog niželigaškog fudbala.

OVO NIGDE NA SVETU NEMA: Sudija skratio utakmicu za 43 MINUTA!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Teren

U okružnoj ligi Šumadije desila se nesvakidašnja situacija. Sudija na utakmici između Banje 1957 i Mladog rudara 1954 Bukovik, Luka Nikolić, skratio je utakmicu za čak 43 minuta!

- Utakmica je odigrana u prijateljskom duhu, domaćini su igrali bez žara borbe. Igrači oba tima insistirali su da se utakmica ranije završi, kao i predstavnici obe ekipe, jer je takav dogovor obe ekipe, kao i da je dogovor bio da pobedi gostujuća ekipa. U Bukoviku je organizovana ručak za obe ekipe, kako za sudije, tako i za delegate, na kome nisam hteo da prisustvujem, zajedno sa kolegama. Uz konsultacije sa delegatom i sa njegovom saglasnišću skratio sam prvo poluvreme 20 minuta, a drugo 23 minuta. Ekipe nisu imale primedbe po završetku utakmice - saopštio je Nikolić, a prenosti "Sportski žurnal":

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Dodao je da se kaje zbog donesene odluke.

- Svestan sam naivnosti i lakomislenosti tek sada i iskreno se kajem. Nisam bio svestan posledica ovakve moje odluke. Godinama sudim i nikada nisam imao ovakvu situaciju - rekao je.

U FS Šumadije je sukob između dve struje, vladajuće koja je iz Aranđelovca, Topole i Knića, a njima je suprotstavljena struja iz Rače i Batočine.

Ekipa Mladog rudara je slavila na utakmici sa 0:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading