GRMI PRED FINALE LŠ! UEFA je POHLEPNA, težak udarac!

Autor:

Sport

21.04.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je objavila da će raspodeliti ulaznice za finale Lige šampiona, koje se 28. maja igra na Stadionu Francuska u Parizu.

GRMI PRED FINALE LŠ! UEFA je POHLEPNA, težak udarac!

Foto: Tanjug/AP

UEFA logo

Finale je preseljeno iz Sankt Peterburga, kojem je organizacija oduzeta zbog invazije Rusije na Ukrajinu. Finalisti će dobiti po 20.000 ulaznica za prodaju i deljenje jer po pola od pomenutog broja ulaznica (10.000) ide u besplatnu podelu.

To UEFA objašnjava ovako: "Želimo da nagradimo navijače, koji su srce fudbala. Za njihovu vernu podršku tokom pandemije". Ljubiteli fudbala su besni s obzirom na to da Stadion Francuska ima kapacitet od 75.000 mesta.

Ulaznice je moguće kupiti na zvaničnom sajtu UEFA do sledećeg četvrtka. Mesta na tribinama koštaju od 70 do 690 evra. Nepokretni gledatelji mesto plaćaju 70 evra.

To je također izazvalo bes navijača: "Pohlepa uništava fudbal", "Ko dok hara globalna kriza može da sebi priuštiti i put do Pariza i natrag i ovako skupe ulaznice?"

"Ako su ovo službene cene, ne možemo ni zamisliti koliko će koštati kada ih počne nestajati", "Istina je da na kraju stadioni budu puni navijača finalista, ali samo zato što oni plate ulaznice i po 10 puta skuplje od njihove službene cene", neki su od komentara na cene karata za finale LŠ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading