Četiri smrti kroje Ronaldov život!

Autor:

Sport

19.04.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijana, pre smrti tek rođenog sina, razorili gubici oca Hozea, ujaka i supruge najboljeg prijatelja.

Četiri smrti kroje Ronaldov život!

Foto: Starsport

Naš mali anđeo je već u tatinom krilu, napisala je srceparajuću poruku sestra Kristijana Ronalda Katja Aveiro nakon saznanja da je njegov tek rođeni sin blizanac preminuo. Upravo odlazak oca Hozea Dinisa Aveira septembra 2005. i sada preminuće tek rođenog naslednika dve su od četiri smrti koje su najviše potresle Portugalca. Prošla godina bila je veoma bolna za asa Mančester junajteda jer mu je u martu preminuo ujak, rođeni brat njegove majke Dolores Aveire, a jesenas i Soraja, supruga njegovog najboljeg druga Hosea, s kojima su se često družili.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Smrt oca, iako je bio alkoholičar, veoma je pogodila Kristijana dok je još gradio fudbalski put u dresu Junajteda. O tome najbolje govori podatak da je, dok je Hoze još bio živ, pitao trenera "crvenih đavola" Aleksa Fergusona da napusti ekipu i ode da ga poseti. Ipak, on posle nije otišao na sahranu, ali se tada zakleo da neće okusiti alkohol. Tek nešto manje pogodila ga je smrt ujaka i supruge njegovog najboljeg prijatelja, dok ga je smrt novorođenčeta razorila. O tome svedoče emotivne poruke na društvenim mrežama, te podrška koju je dobio iz celog sveta.

Republika

Foto: Starsport

Kristijano Ronaldo

Međutim, Ronaldo i njegova nevenčana supruga Georgina Rodrigez moraće da se trgnu što pre zbog devojčice koja je rođena zajedno sa preminulim bratom, ali i ostale dece koju imaju. A ta deca su priča za sebe jer je Georgina Kristijanu rodila samo četvrto dete Alanu Martinu, pre ovog petog. Pre toga, Portugalac je od surogat majki dobio prvenca Kristijana Juniora i blizance Evu i Matea. Za sve troje svetom kruži informacija da ih je rodila ista žena, koja je dobro profitirala da bude trudna i posle ne polaže nikakva prava na decu. Naime, Ronaldo joj je navodno platio 12 miliona evra za prvog sina, a onda i 17 miliona evra za blizance.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading