POTRESNO: Svi su u suzama zbog Ronalda! (FOTO)

Autor:

Sport

19.04.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su uz Ronalda!

POTRESNO: Svi su u suzama zbog Ronalda! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo i njegova supruga Heorhina Rodrigez prolaze kroz najteže trenutke u životu, nakon što su izgubili dete.

U ovim, zaista, teškim trenucima njih dvoje dobijaju podršku sa svih strana.

Mančester junajted, Real Madrid, navijači Liverpula, Totenhem samo su neki iz sveta fudbala koji su javno pružili podršku Kristijanu i Heorhini.

- Tvoj bol je i naš bol, Kristojano. Šaljemo ljubav i snagu tebi i svojoj porodici u ovom teškom momentu - poručili su sa Old Traforda.

Ronaldov bivši klub, Real, takođe se oglasio emotivnom porukom.

- Real Madrid, njegov predsednik i upravni odbor duboko su ožalošćeni zbog smrti deteta koje su očekivali naš dragi Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Heorhina Rodrigez. Real Madrid deli bol porodice i želi da im pošalje svu našu toplinu.

Stigla je podrška i od navijača Liverpula, najvećeg rivala Mančester junajteda.

- Naše misli su sa Kristijanom nakon što je jedan od njegovih novorođenih blizanaca nažalost preminuo. Njegova ćerka je dobro, ali njegov sin nije uspeo. Govorimo u ime svih navijača Liverpula kada kažemo YNWA (You'll Never Walk Alone).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading