ILIEV ZAGRMEO NAKON DERBIJA! Terzić na tapetu!

Autor:

Sport

17.04.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo u meso!

ILIEV ZAGRMEO NAKON DERBIJA! Terzić na tapetu!

Foto: Starsport

Član uprave FK Partizan Ivica Iliev izneo je impresije dan kasnije nakon remoja na Marakani.

- Ostali smo bez gola koji smo po svemu zaslužili, jer smo bili bolji, a to se posebno odnosi na prvih 45 minuta. Na prethodnom derbiju smo iz naše greške i prve šanse protivnika primili gol, sada, eto, iz prilike Terzića kakvu ne pamtim da sam u skorije vreme video u utakmicama sa Zvezdom nismo stigli do prednosti. To su situacije kada si ili pukovnik ili pokojnik ili heroj ili tragičar, na našu žalost, Terzić je bio ovo drugo.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

- Ako me pitate da li verujem u osvajanje titule odgovor je da, naravno da verujem. Pa, ako je sve rešeno šest kola pre kraja, gde i mi i oni igramo protiv najboljih klubova u ligi, o kakvom takmičenju mi onda uopšte govorimo. Dajte onda da igramo samo derbije tokom sezone, pa da onaj ko ostvari bolji skor bude šampion. Mi verujemo do kraja, borićemo se maksimalno u svakoj utakmici, to je nešto što nam niko ne može oduzeti.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Terzić - 167. Večiti derbi

- Mi smo u prvom i trećem okršaju sa Zvezdom bili bolji i to nismo uspeli da naplatimo pobedama, oni su taj drugi rešili u svoju korist i iskoristili neke naše slabosti. Vidim da provejavaju priče kako je ova Zvezda najjača u poslednjih 30 godina, a ako smo mi egal sa njima u derbijima, na tabeli i po učinku u Evropi, onda smo valjda i mi top-ekipa, ali takve teze nigde nema u pričama. Nadam se da ćemo se sresti još jednom u Kupu i unapred se radujem prilici da se ponovo odmerimo- rekao je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading