SINIŠA POD SREĆNOM ZVEZDOM ŽIVI: Stanković preneo Mihinu EMOTIVNU poruku - RASPLAKAO navijače!

Autor:

Sport

15.04.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlović je bio dirnut porukom Delija.

SINIŠA POD SREĆNOM ZVEZDOM ŽIVI: Stanković preneo Mihinu EMOTIVNU poruku - RASPLAKAO navijače!

Foto: FK Crvena zvezda

Poruka Delija za Sinišu Mihajlovića

Siniša Mihajlović se po drugi put bori sa leukemijom.

Navijači Crvene Zvezde su nedavno istakli transparent na kome su pružili reči podrške fudbalskoj legendi.

- Siniša, ti koji pod srećnom zvezdom živiš, ti u svakoj bici pobediš. Siniša - to znači bezbroj pobeda - istakli su navijači.

Trener Crvene Zvezde, Dejan Stanković, inače Mihajlovićev kum, govorio je o njemu, kao i o transparentu.

- Pre nego iznesem očekivanja za sledeći derbi, imam poruku koju mi je Siniša Mihajlović rekao da prenesem na konferenciji, da se zahvalim FK Crvena zvezda na podršci, pogotovo navijačima Crvene zvezde, gde su ga emotivno slomili, rasplakali. Zahvaljuje se od srca i nada se da neće morati i treći put da mu šalju podršku da pobedi van terena, nego da mu pošalju podršku da pobedi na terenu. Još jednom želim da pozdravim Sinišu i da mu poželim puno sreće u oporavku - izjavio je Stanković.

 

 

Njih dvojica su, naravno, u svakodnevnom kontaktu.

- Sa Sinišom dosta pričam, pre svega o odnosima pred važne utakmice, o igračkom ciklusu sreda-nedelja, kako oporaviti ekipu... On je ozbiljan motivator. Gledam da uzmem dosta od njega, kao što sam gledao da uzmem od Žozea (Murinja). Sa psihološkog aspekta može dosta da pomogne. Što se tiče taktike i svega, nemamo igrače i viziju. Ne možeš da kopiraš nekoga da bi bio samo ružna kopija. Što se tiče drugih aspekata, može da se nauči mnogo od njega - zaključio je.

Podsećamo da je Bolonja, tim koji predvodi Siniša, u znak solidarnosti, srpskom stručnjaku produžila ugovor na još jednu godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading