ŠORKA U MADRIDU: Stefan Savić napravio HAOS, Hrvat doživeo POMRAČENJE UMA - policija stavila TAČKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.04.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred borbe za polufinale Lige šampiona.

ŠORKA U MADRIDU: Stefan Savić napravio HAOS, Hrvat doživeo POMRAČENJE UMA - policija stavila TAČKU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Savić i Foden

Revanš meč četvrtfinala Lige šampiona između Atletiko Madrida i Mančester sitija (0:0) obeležio je sukob igrača na terenu u 90. minutu u kome je prednjačio defanzivac "Jorgandžija" Stefan Savić.

Bivši štoper Partizana, u opštem metežu koji je nastao, najpre se zaleteo na Fila Fodena, potom na Ejka, a "deblji kraj" izvukao je Džek Griliš, koga je Crnogorac počupao za kosu.

 

 

Savić je na kraju zaradio žuti karton, njegov saigrač Felipe je "pocrveneo", a pomenuti obračun "produžio" je susret, pa su "Građani vizu sa polufinale elitnog takmičenja overili nakon više od 100 minuta drame na stadionu "Metropolitan".

Situacija je potpuno eskalirala u tunelu nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, kada je Hrvat Šime Vrsaljko flašicom gađao igrače engleskog tima, nakon čega je došlo do novog fizičkog obračuna, pljuvanja i koškanja, a sve se smirilo tek reakcijom policije.

U polufinalu Lige šampiona sastaju se Real Madrid - Mančester siti, odnosno Liverpul - Viljareal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading