PRAZNIK FUDBALA: Zvezdini igrači kao ZAPETE puške - TEŽAK zadatak pred crno-belima!

Autor:

Sport

13.04.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za drugi deo sezone.

PRAZNIK FUDBALA: Zvezdini igrači kao ZAPETE puške - TEŽAK zadatak pred crno-belima!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Bliži se 167. večiti derbi i obe ekipe su uveliko u pripremama za taj meč.

Igrač Crvene Zvezde, Milan Rodić, je dao izjavu pred predstojeću utakmicu.

- Prva utakmica u plej-ofu ujedno će biti i praznik za sve ljubitelje fudbala, a pre svega naše navijače. Nalazimo se u sjajnoj formi i u dobrom raspoloženju pred najveću utakmicu u srpskom fudbalu. Uspeli smo da obezbedimo povoljnu poziciju pred plej-of i upravo ta pozicija nam je pružila priliku da večiti derbi igramo na našem stadionu. Pokazali smo u ovoj polusezoni snagu i kvalitet u duelu sa našim najvećim rivalom. Hoćemo da ponovimo takvu partiju i budemo na svom nivou. Ima još dosta da se igra, ali smo svesni da ova utakmica može dosta toga da odluči i tako se i pripremamo - izjavio je Rodić.

Ističe važnost navijača.

- Očekujemo prepoznatljivu podršku sa tribina i da će naši navijači biti na visini zadatka kao i uvek. Mnogo toga smo uspeli da postignemo ove sezone zajedničkim snagama i to je nešto što nas krasi iz godine u godinu. Takođe je klub pokrenuo i sjajnu akciju u okviru koje pomaže udruženjima kojima je pomoć najpotrebnija, a naši navijači su pokazali humanost na delu u bezbroj situacija. Večiti derbi je prava prilika da zajedno pobedimo na terenu, ali i u humanoj misiji. Pred nama je težak meč, ali ćemo od startu ući u utakmicu sa jednim ciljem a to je pobeda i radost naših navijača - dodao je.

 

 

Podsećamo da će meč između Crvene Zvezde i Partizana biti odigran 16. aprila u 18:00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading