OŠTRO IZ PARTIZANOVOG TABORA: "Dokle ide ovo LUDILO!?"

Autor:

Sport

13.04.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crno-belih bez dlake na jeziku.

OŠTRO IZ PARTIZANOVOG TABORA: "Dokle ide ovo LUDILO!?"

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana ispred Grobara

Ivica Iliev, sportski direktor FK Partizan, je pred 167. večiti derbi izjavio da bi voleo da sudija na tom meču bude Srđan Jovanović.

- Uvek sam za najboljeg. Zar nije logično? Sećate se: nekad su se isti borili da ne sudi Mažić, tad ubedljivo najbolji. Sad ponovo? Ne kapiram kuda idemo, za šta se zalažemo: napredak, istinu, fer-plej ili prljavštinu? Čovek poslednji derbi odsudi spektakularno, jedina sporna situacija – da li je penal posle igranja rukom Erakovića, nema veze, Partizan pruži podršku jer vidi da je kvalitetan. I oni sad protiv njega? Kuda ide ovo ludilo? Pa ti pritisci, u jednom trenutku, stvarno su urodili plodom, posle – sve greške na štetu Partizana - rekao je Iliev za Sportski Žurnal.

Crno-beli su pod velikim pritiskom pred derbi.

- Dolazimo u situaciju da igrači moraju da shvate, kroz sve ove godine to su mnogi od njih već učinili, uvek su greške na štetu Partizana. Jednostavno, potrebno je i protiv toga da se bore, da uvek u odnosu na protivnike budu za 20 odsto bolji - izjavio je.

 

 

Ipak, imao je reči hvale za Aleksandra Kataija.

- Katai je najdominantiji srpski igrač koji igra ovde. Nema tu govora. U suštini, on im je negde kao Rikardo nama – 50 odsto. Zna se šta je najbolji igrač, koliko znači za ekipu, za se. To vam je tip fudbalera koji, videso kroz istoriju, kad igraju i kad ne igraju dobro – daju gol. Imali smo ih i mi i oni. Ne pipnu loptu – zatresu mrežu. Katai je majstor fudbala - zaključio je.

Podsećamo da Partizan gostuje Crvenoj Zvezdi 16. aprila u 18:00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading