SKANDAL: Partizan u centru pažnje! Ovo nema nigde u svetu!

Autor:

Sport

11.04.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško ćete negde videti ovo.

SKANDAL: Partizan u centru pažnje! Ovo nema nigde u svetu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana ispred Grobara

Fudbaleri Partizana su u nedelju remizirali sa Čukaričkim na Banovom brdu, a posle meča je trener Brđana Saša Ilić dao izjavu koja je podigla buru.

Ilić je posle meča u dva navrata potencirao na tome kako je štoper njegovog kluba Bojan Kovačević morao da dobije crveni karton, što je teško bilo gde čuti.

Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio - rekao je Ilić u jednom delu na konferenciji, koju je zaključio sledećim rečima:

- Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom.

Dan posle te izjave, Saša Ilić je dobio otkaz u Čukaričkom, uz informacije da je hteo da izvede mešovit sastav, ali da mu uprava to nije dozvolila.

Republika

Foto: Starsport

Saša Ilić

Podsetimo, Partizan je u prolećnom delu sezone izgubio od Crvene zvezde i remizirao je sa Čukaričkom i Napretkom, a slična situacija se dogodila posle nerešenog ishoda sa Kruševljanima u Humskoj.

Tadašnji strateg Napretka Ivan Stefanović je morao da se pravda zašto je uzeo bod Parnom valjku.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Stefanović

Upravo tako, nismo uspeli da pobedimo tri utakmice kod kuće, imali smo pehove sa crvenim kartonima, doći na JNA i igrati sa Partizanom je veoma teško, pod pritiskom su osvajanja titule, a mi smo pod pritiskom ulaska u plej-of. Momci su pokazali karakter, svaka im čast, igrali su onako kako smo se dogovorili, tražili smo šanse iz polukontri, mogli smo u nekim momentima da budemo ozbiljniji i kaznimo Partizan i odemo kući sa sva tri boda. Videlo se da je ekipa Partizana pod umorom i pritiskom, i mi smo isto pod velikim umorom i pritiskom. Ovo što sad čujemo neka dobacivanja, ljudi vi morate da shvatite da mi igramo za nas, da se borimo za goli život. Ja hranim porodicu od ovoga, svoj Napredak, mene ne zanimaju ni Zvezda ni Partizan, čestitam Stanoju, momcima Partizana na fer i korektnoj igri, mojim momcima svaka čast na bodu u borbi za plej-of - rekao je tada Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading