KARAMELE ISTOPILE ĐAVOLE: Lampard se PAKOSNO smeška!

Autor:

Sport

09.04.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno srećan nakon velike pobede.

KARAMELE ISTOPILE ĐAVOLE: Lampard se PAKOSNO smeška!

Foto: Tanjug/AP

Frenk Lampard

FK Everton je priredio senzaciju nakon što su pobedili Mančester Junajted rezultatom 1:0. "Karamele" se celu sezonu bore za opstanak u Premijer ligi, te su ova tri boda vrlo dragocena za njih. Trener Frenk Lampard nije krio zadovoljstvo nakon meča.

- Izuzetno sam ponosan. Mi smo pod velikim pritiskom i to je naša realnost. Na Gudisonu smo bili dobri, uspevamo kod kuće da sačuvamo mrežu i ne primimo gol - izjavio je Lampard za BT Sport.

Nastavio je.

- Kada se ovde ujedine igrači i navijači nije lako nikome da nas pobedi. Ali, sve počinje od nas. Navijači su sjajni, ali i oni utihnu ako vide da se igrači ne trude. Kada nisi na svom najboljem nivou, moraš da se boriš. Možeš da izgubiš loptu, ali onda moraš da uradiš sve da je vratiš, moraš da letiš po terenu, moraš da ulaziš u kontakt igru - dodao je.

Ipak svestan je da posao nije završen.

- Lepršava i lepa igra može da sačeka. Imamo ambicije da ostanemo u ligi, da igramo dobro. Ali pozicija na kojoj smo nalaže nam da ispred svega stavimo samo i jedino borbu - rekao je.

 

 

Osvrnuo se i na poraz od Barnlija, koji im je direktan rival u borbi za opstanak.

- Ovo je jedna pobeda. Moramo da nastavimo. Nikome nije bilo lako jutro posle meča sa Barnlijem. Moj posao je da svima podignem moral, da ih vratim na pravi put. Imam veoma dobru grupu igrača - zaključio je.

Everton ima 28 bodova i jedno mesto su iznad zone ispadanja.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading