ITALIJANI TVRDE DA JE GOTOVO: Poznato gde će napadač Juventusa IGRATI sledeće sezone!

Autor:

Sport

07.04.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji, izgleda da Dibala ipak ostaje na "Čizmi"!

ITALIJANI TVRDE DA JE GOTOVO: Poznato gde će napadač Juventusa IGRATI sledeće sezone!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović i Paolo Dibala

Paolo Dibala ovog leta će predstavljati pravog "kapitalca" pošto će promeniti klub kao slobodan igrač, a mediji na "Čizmi" pišu da će on sigurno ostati na Apeninima.

U trku za omalenim napadačem Juventusa uključio se i Milan, a od ranije ga želi i Inter, pa Italijani pišu da je već izvesno da će Dibala nastupati na stadionu "San Siro" sledeće sezone.

Jedini problem za velikane iz "grada mode" predstavlja činjenica da će morati da izdvoje pozamašnu sumu novca kako bi plaćali argentinskog fudbalera na godišnjem nivou, ali bi sa druge strane obezbedili "top pojačanje" bez obeštećenja.

 

 

Podsetimo, 28-godišnji as je od 2012. godine u Evropi, ponikao je u Institutu u domovini, a potom je branio boje Palerma. Stara dama je procenila da je u ovom momentu najbolje da ga se odrekne, a od naredne sezone kreće u novi projekat, čiji će lider biti srpski golgeter Dušan Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading