KOCKASTI DRESOVI ODLAZE U ZABORAV: Borjan i ekipa spremili PAKLENI plan za Hrvatsku!

Autor:

Sport

02.04.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se selektor Kanade.

KOCKASTI DRESOVI ODLAZE U ZABORAV: Borjan i ekipa spremili PAKLENI plan za Hrvatsku!

Foto: Tanjug/AP

Bora Milutinović izvlači Kanadu na žrebu za Katar

Fudbalska reprezentacija Kanade je postigla istorijski uspeh nakon što se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru, tek drugi put u svojoj istoriji. Prvi put su to učinili sada već davne 1986. godine.

Oni su u grupi F sa Belgijom, Marokom i Hrvatskom.

- Kad sam preuzeo reprezentaciju, igračima sam na prvom sastanku rekao da će oni biti ti koji će dati prvi istorijski gol za Kanadu na Mundijalu, koji će završiti utakmicu bez primljenog gola i koji će proći grupu u Kataru - izjavio je selektor Kanade, Džoš Herdman.

Istakao je da je ovo samo početak za kanadski fudbal.

- Govorio sam im da će svaka utakmica u kvalifikacijama biti priprema za ono što nas čeka u Kataru. Nismo mi naivni da mislimo da ćemo izaći na teren protiv Belgije i da ćemo da radimo šta nam padne na pamet. Nama je ovo Svetsko prvenstvo baza za 2026. kada će Kanada biti domaćin - rekao je.

Dobro poznaje reprezentaciju Hrvatske.

- Moj saradnik Džejson de Vos boravio je u Hrvatskoj nakon što su igrali finale 2018. godine i pratio je kako rade s igračima. Lično sam bio u Hrvatskoj i na duže, jer je moj sin trenirao u jednom od njihovih klubova. Slušao sam ih i gledao što rade i jako puno sam naučio - istakao je.

 

 

Za kraj je imao samo jednu poruku za kanadske navijače.

- Došlo je vreme da Kanađani pospreme svoje italijanske i hrvatske dresove u ormare i navuku naš crveni dres i da bodre svoju reprezentaciju - zaključio je.

Podsećamo da se Srbija nalazi u grupi G, sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading