ODLUKA KOJA SE NIJE DOPALA DELIJAMA: Zvezda MORALA da PRODA vezistu kako bi PREŽIVELA!

Autor:

Sport

26.03.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

ODLUKA KOJA SE NIJE DOPALA DELIJAMA: Zvezda MORALA da PRODA vezistu kako bi PREŽIVELA!

Foto: Starsport

Igrači Crvene zvezde

Vezista Kristal Palasa Luka Milivojević izjavio je, tokom razgovora za klupski sajt, da je ostvario dečački san potpisom za Crvenu zvezdu, koja je bila prinuđena da ga potom proda, "da bi preživela".

- Kada sam dobio ponudu da odem u Crvenu zvezdu, možete da zamislite koliko sam bio srećan. Zbog mene, zbog mog oca... Sećam se da mi je otac rekao da mi želi da celu karijeru ostanem u Zvezdi. To je za mene bio san, da igram za taj klub. Kada sam potpisao osećao sam se da je to kraj svega, to je to za mene. San se ostvario, ne moram više ništa da uradim - poručio je Milivojević, a zatim je kratko dodao:

Morali su da me prodaju da prežive - otkrio je bivši reprezentativac Srbije.

Podsetimo da je 30-godišnji as crveno-beli dres nosio tokom sezone 2012/2013 (36 utakmica, sedam golova), a zatim se preselio u belgijski Anderleht. Na Ostrvu je od 2017. godine, a u opremi Orlova postigao je jedan pogodak, na 38 odigranih susreta.

Milivojević je, u istom intervjuu, najavio povratak u Srbiju narednog leta, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading