KRAJ JEDNE BAJKE: Poslednji trzaji da SPASI karijeru u Realu su sada UZALUDNI!

Autor:

Sport

25.03.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo zvanično saopštenje.

KRAJ JEDNE BAJKE: Poslednji trzaji da SPASI karijeru u Realu su sada UZALUDNI!

Foto: Tanjug/AP

Eden Azar i Luka Jović

Jedino što je konzistentno u karijeri Edena Azara od kako je došao u Real Madrid jeste slobodan pad u kvalitetu njegove igre.

Povrede, fizička nespremnost, možda i psihička, doveli su do toga da jedan od najskupljih igrača koje je "Kraljevski klub" ikada doveo postane potpuno marginalan činilac.

Sada su njegove muke još veće jer je saopšteno da mora na operaciju zgloba, koja će ga odvojiti od terena na najmanje mesec dana. To samo ide u prilog glasinama da će ubrzo napustiti klub, a za njega su se interesovalo nekoliko klubova, prvenstveno Njukasl, kog je nedavno preuzela kraljevska porodica vladara Saudijske Arabije.

 

 

Naročito je njegov odlazak izvestana kada se uzme u obzir da u Madridu planiraju rasterećenje, u kom bi mogao da "nastrada" i naš Luka Jović.

Azar je došao u Madrid 2019. godine iz Čelsija za 115 miliona evra. Od tada je odigrao 65 utakmica u svim takmičenjima, dao šest golova i imao deset asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading