LEGENDA REALA PROGOVORILA: Nemaju nimalo POVERENJA u Jovića!

Autor:

Sport

21.03.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je sinož doživeo debakl protiv Barselone.

LEGENDA REALA PROGOVORILA: Nemaju nimalo POVERENJA u Jovića!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Legendarni bivši fudbaler, Predrag Mijatović, komentarisao je sinoćni ubedljiv poraz Real Madrida od Barselone u poslednjem izdanju "El Klasika" rezultatom 4:0.

- Ono što smo juče videli niko nije očekivao. Svi su iznenađeni, pa i igrači Barselone kako su tako dobro odigrali, a igrači Real Madrida ne znaju šta se desilo... - izjavio je Mijatović za "K1".

Osvrnuo se i na odluku Karla Anćelotija koji, uprkos povredi Karima Benzeme, nije ubacio Luku Jovića u prvu postavu.

- Osim što sam ga par puta sreo, ja nemam odnos sa njim da bih mogao nešto više da kažem o tome. Nažalost, u ovom trenutku vidim da ne igra. Mislim da ne uživa poverenje Anćelotija, koliko bi možda trebalo, vidi se da mu nije lako. Ovo mu je treća sezona u Real Madridu i nije pronašao recept da se nametne i igra više nego u ovom trenutku. Žao mi je zbog toga, znam kako je igračima koji ne igraju, ne znam kakve će odluke doneti na kraju sezone - rekao je.

 

 

Na kraju je istakao da se saoseća sa srpskim napadačem.

- Baš mi je žao što dečko ne igra onoliko koliko bi možda trebalo - zaključio je.

Podsećamo da je Predgram Mijatović bio fudbaler Real Madrida od 1996. do 1999. godine, a kasnije i sportski direktor od 2006. do 2009. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading