KRV NIJE VODA: Sin Dejana Stankovića je ZVER pred golom!

Autor:

Sport

21.03.2022

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić ima velike ambicije.

KRV NIJE VODA: Sin Dejana Stankovića je ZVER pred golom!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Mladi srpski golman, Filip Stanković, sin Dejana Stankovića, je od prošle sezone član seniorske ekipe Intera iz Milana, ali je odlučio da mu je iskustvo neophodno, te je trenutno na pozajmici u Volendamu, koji se takmiči u drugoj holandskoj ligi.

On je ambiciozan i želi da ode u prvu ligu sa Volendamom, kao i da postane bitna karika u Interu.

- Kada sam bio mali osećao sam veliko zadovoljstvo dok pričam sa njim o fudbalu. Sećam se kako je uvek bilo zabavno nakon pobeda Intera, obukao bi me u dres ‘nerazura’ i odveo u Apijano. Na kraju treninga izvadio bi dve-tri vreće lopti i šutirao mi na gol. Pokušavao je da gađa dalju stativu i govorio mi je da moram da krenem na loptu i pre šuta, a to s obzirom na njegov udarac nije pravilo razliku… - izjavio je Stanković za "Kalčomerkato".

 

 

Upitan je i da li postoji šansa da nekada zaigra za Crvenu Zvezdu.

- To mi je još jedna želja, iako razumem da će to možda biti teško. Znam da bi sa mnom postupao kao sa svim ostalim igračima, ali sanjam da smo u istom timu i da je 1:1 na nekoliko minuta do kraja, pa da ja odbranim penal i da posle toga podigne novi trofej. To bi bilo dvostruko slavlje, da vidim kako slavi zahvaljujući meni - zaključio je.

Do sada je odigrao 22 utakmice za Volendam, a mrežu je sačuvao osam puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading