ODMAH NAKON ISPADANJA IZ EVROPE! Zgrmeo Milan Borjan!

Autor:

Sport

18.03.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon ispadanja od Rendžersa u osmini finala Lige Evrope, golman Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se puten Instagrama.

ODMAH NAKON ISPADANJA IZ EVROPE! Zgrmeo Milan Borjan!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Milan Borjan

Iskusni golman je zahvalio i navijačima na frenetičnoj podršci:

- Zvuči kao folskula ako kažem da sam jako ponosan na moj tim, na ove momke koji ginu za svaku loptu, ja zapravo nisam ponosan već preponosan. Ponosan sam i na sve ljude u klubu od ekonoma, spremačica, kuvara, fizioterapeuta koji svojim odnosom prema nama doprinose da budemo sve bolji i jači. Kada se setimo gde je naš klub bio pre sedam godina i gde smo sada, nemoguće je ne osećati ovoliki ponos i zadovoljstvo koje ja trenutno kao kapiten osećam. Hvala najboljim navijačima koji shvataju koliko se dajemo za naš grb i koji nam to vraćaju onakvom emocijom kakva je sinoć bila na stadionu. Želim da im obećam da nastavljamo da gazimo još sigurnije i jače ka novim pobedama, evropskim uspesima i titulama - napisao je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading