IZJAVA ZA ANALE: Stanković je OVAKO prokomentarisao herojsku eliminaciju Zvezde!

Autor:

Sport

17.03.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković oglasio se posle eliminacije iz Lige Evrope.

IZJAVA ZA ANALE: Stanković je OVAKO prokomentarisao herojsku eliminaciju Zvezde!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Crvena zvezda je u revanšu odigrala dobar meč, uspela je da savlada Rendžers sa 2:1, ali to nije bilo dovoljno da se nadoknadi poraz od 3:0 iz Glazgova.

- Preponosan na momke. Od prvog do devedestog. Da li je moglo bolje, moglo je sigurno. Da li nam je trebalo još neki gol u prvom poluvremenu, jeste. Momci su dali sve od sebe, uspeli smo da pobedimo na kraju, ali smo ispali. Ne znam da li je bolji tim pobedio, verovatno jeste. O sreći neću da govorim. Nadam se da će Zvezda u budućnosti nastaviti sa ovakvim utakmicama. Moji momci su ostavili sve - rekao je Dejan Stanković.

Zvezdi je malo falilo da stigne do 2:0 i u potpunosti se vrati u dvomeč.

- Šansa Pavkova i šut Pićinija, drugo poluvreme dva tri šuta smo imali. Branili su se, odbranili su se. Na jednu kontru smo primili gol, a znali smo da će ih biti. Žao mi je zbog Kristijana koji bi ga stigao da se nije povredio. Ostaje nam da se odmorimo i pripremimo za Kolubaru, svaka utakmica će nam biti finale do kraja prvenstva - zaključio je trener crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading