TOTALNA LUDOST, ŽALIM GA: Klopu PALA KLAPNA zbog MILJENIKA Enfilda - Nemac razjaren K'O BIK!

Autor:

Sport

17.03.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg Liverpula nakon trijumfa u derbiju.

TOTALNA LUDOST, ŽALIM GA: Klopu PALA KLAPNA zbog MILJENIKA Enfilda - Nemac razjaren K'O BIK!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Liverpula Jirgen Klop

Fudbaleri Liverpula savladali su Arsenal na "Emiratima" sa 2:0, čime su se približili vodećem Mančester sitiju na tabeli Premijer lige, a menadžera Redsa Jirgena Klopa silno je iznerviralo pitanje novinara koje se ticalo defanzivca Trenta Aleksander-Arnolda.

On već godinama važi za jednog od najboljih bekova sveta, bar što se tiče ofanzive, a Nemac se razljutio jer je predstavnik medija kritikovao njegove defanzivne sposobnosti.

- To je ludost - počeo je bivši strateg Borusije Dortmund, pa je nastavio u jednom dahu:

Trent je spektakularno branio dijagonalne lopte Gabrijela Martinelija, strašno talentovanog igrača. Ako neko od vas još uvek misli da Trent ne može da igra odbranu, onda mi ga je žao jer taj nema pojma o fudbalu. Ne znam šta više taj dečko mora da uradi da bi se takve stvari prestale pričati - jasan je bio Jirgen Klop.

 

 

Aleksander-Arnold je u dosadašnjem toku sezone zabeležio spektakularnih 17 asistencija na 35 utakmica, dao je i dva gola, a derbi između Sitija i Liverpula, koji može rešiti pitanje šampiona, na programu je 10. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ko

18.03.2022 02:20

Razjaren ko bik. Bez apostrofa.