HUMSKA OPLAKUJE VELIKANA: Preminula LEGENDA Partizana bila je STRAH i TREPET u Africi!

Autor:

Sport

16.03.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužni dani za Grobare...

HUMSKA OPLAKUJE VELIKANA: Preminula LEGENDA Partizana bila je STRAH i TREPET u Africi!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Stevanović ispričao je zanimljivu anegdotu o preminulom Nebojši Vučićeviću koja otkriva do koje mere je Uške bio popularan u Gani.

Naime, u momentu kada je Plavi preuzeo selekciju Crnih zvezda, Vučićević je stekao ogromnu popularnost u ovoj afričkoj državi. Stevanović je sam priznao da je njega tada malo ko poznavao, nakon par meseci rada, dok su na pomen Vučićevićevog imena Ganjani izuzetno pozitivno reagovali.

- Bili smo cimeri, igrali zajedno od sezone 1984/85 do 1987/88. Svi znaju kakav je virtuoz sa loptom bio. Ma, pravi umetnik. Jedno dete u duši, dobar i pošten čovek. Večito dete, željan igre i nadigravanja. Nažalost, tako je i završio, tamo gde je najviše voleo, a to je fudbalski teren - kaže Stevanović i priseća se jedne anegdote:

Republika

Foto: Starsport

Ušketa su obožavali u Gani - Goran Stevanović

- Pamtim period u Gani sa njim. Posle dva meseca tamo svi su ga poznavali. Svi lokalci su mu se javljali na ulici kao da smo usred Dorćola. Mene nisu poznavali, koji sam selektor reprezentacije, a njega bukvalno ceo grad. E, to je bio Uške, ukratko rečeno. Osoba koju ne možeš da ne voliš - zaključio je strateg selektor "orlića".

Vučićević je očigledno bio izuzetno omiljen, a ostavljao je sjajan utisak svuda gde je radio.

Republika

Foto: Starsport

Sahrana Nebojše Vučićevića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading