ABRAMOVIČ OSTAJE BEZ IČEGA: Procurele informacije - evo RAZLOGA!

Autor:

Sport

15.03.2022

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurele poverljive informacije u javnost.

ABRAMOVIČ OSTAJE BEZ IČEGA: Procurele informacije - evo RAZLOGA!

Foto: Tanjug/AP

Roman Abramovič

Ruski milijarder Roman Abramovič je već danima u centru pažnje. Njegova imovina u Velikoj Britaniji je zamrznuta, uključujući i FK Čelsi, koji on već danima bezuspešno pokušava da proda.

Abramovič takođe već duže vreme ima pravnih problema sa EU, a sada je njegova imovina i tamo zamrznuta i biće oduzeta.

Sada je iz Brisela procurela informacija o tome zašto je Abramoviču zamrznuta imovina.

 

 

- Roman Abramovič je ruski oligarh koji je dugo imao bliske veze sa Vladimirom Putinom. On je imao privilegiju da ima pristup predsedniku i održavao je vrlo dobre odnose sa njim. Te koncencije sa ruskim liderom su mu pomogle da dođe do ogromnog bogatstva. Najveći je akcionar Evraza, kompanije koja je jedan od najvećih poreskih obveznika Rusije. On je zbog svega toga imao benefite od donosilaca odluka u Rusiji koji su odgovorni za aneksiju Krima, destabilizaciju Ukrajine. On je jedan od vodećih ruskih biznismena koji u sektoru ekonomije predstavljaju ogroman priliv kapitala Vladi Ruske Federacije, koja je odgovorna za aneksiju Krima i destabilizaciju Ukrajine - napisano je u dokumentu.

Sudbina Čelsija je i dalje neizvesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Рашо

17.03.2022 08:13

Не причајте којешта, разлог отимачине је једноставна чињеница да је имао имовину у разбојничкој држави која сваком непослушном може да уради шта пожели!

Odgovori 35 4
Petar Golemi

18.03.2022 07:12

Da li ovo znači da je poništen postulat zapadnog sveta: neprikosnovenost integritet i nepovredivost prava na posedovanje privatne svojine? To je državna diktatura kada se dekretom oduzima privatna svojina pojedincu .Gospodin Abramović ima prava na sve mere protivu lopova koji otimaju njegovu imovinu.

Odgovori 23 0
Goran

18.03.2022 07:59

Šta ste očekivali od kolonista i neokolonista , to je incestno mutantni režim od koga možeš sve očekivati čak i do legalizacije kanibalizma 👹 !!!

Odgovori 21 0