DA LI JE MOGUĆE? Dete Partizana kupuje klub!

Autor:

Sport

10.03.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapalio je navijače!

DA LI JE MOGUĆE? Dete Partizana kupuje klub!

Foto: Starsport

Stefan Babović i Saša Ilić

U susret duelu Partizana i Fejenorda, holandski “RTV Rijmond” intervjuisao je Stefana Babovića, bivšeg igrača ovih klubova, koji je nahvalio holandski klub, ali i otkrio veliki plan. Babović je proveo jednu sezonu u dresu Fejenorda na pozajmici iz Nanta, a kako sam ističe to mu je bio najlepši period u životu.

– Grad, navijači, moji saigrači i klub, svi su bili sjajni prema meni. U Partizanu sam bio kapiten, ali u Fejenordu sam proveo najlepši period u životu. To je najlepši klub na svetu. Dobio sam ljubav. Svuda.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Babović

Kako kaže nekadašnji kapiten Partizana, ima želju da kupi roterdamski klub za pet godina. I to nije samo želja, već ozbiljan plan za koji se Babović nada da će biti realizovan.

– Želim da pomognem klubu da dostigne najviši nivo. Želim da postane šampion i da igra u Ligi šampiona. Tamo im je mesto – rekao je Babović, koji je na kraju uputio apel navijačima.

– Uvek su dobrodošli u moju kancelariju i u moj grad. Ja sam igrač Fejenorda i Roterdamera. Nadam se da ćemo pobediti mnogo puta u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading