Kraljevski revanš za najveću kvotu na svetu

Autor: Republika

Sport

09.03.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mozzart daje najjače koeficijente na pobede Real Madrida i Betisa

Kraljevski revanš za najveću kvotu na svetu

Foto: Tanjug/AP

Vratila nam se Liga šampiona. Svetla pozornice večeras će biti uperene ka stadionu Santjago Bernabeu u Madridu. Real dočekuje PSŽ u revanš meču osmine finala najjačeg klupskog takmičenje na tlu Starog kontinenta, a bukmejkeri Mozzarta spremili su najveću kvotu na svetu na trijumf čete Karla Ančelotija protiv pariskih Svetaca koji su u Španiju doneli prednost 1:0.

Osim ovog duela Mozzart nudi najjači koeficijent i na trijumf Betisa nad Ajntrahtom u sklopu prvog duela osmine finala Lige Evrope.

REAL MADRID - PSŽ (SREDA, 21.00), KEC 2,65

Kraljevski klub nije oduševio početkom februara kada je eliminisan iz Kupa Španije od Bilbaa, i posle remija bez golova u Viljarealu poražen je prvom meču osmine finala Lige šampiona u Parizu (0:1). Ipak, brzo ga je "protresao" neuspeh protiv PSŽ-a i zabeležio je Real Madrid tri pobede u nizu. U generalnoj probi pre revanša Blankosi su kod kuće deklasirali Sosijedad sa 4:1. S druge strane, posle slavlja nad Madriđanima, Parižani se nisu baš najbolje snašli. Pobedom kod kuće nad Sent Etjenom (3:1) potvrdili su sjajnu formu na sopstvenom terenu, ali su poraženi dva puta na strani. Najpre u Nantu (1:3), a potom u Nici (0:1). U međusobnim mečevima sastajali su Real i PSŽ 10 puta, a uspešniji je španski velikan sa pet pobeda, dok ih Sveci imaju tri.

BETIS - AJNTRAHT (SREDA, 18.45), KEC 2,05

Seviljski sastav je izgubio sjajno treće mesto na tabeli u španskoj ligi, ali je i pored niza od četiri duela bez slavlja na svim frontovima favorit u prvom meču osmine finala Lige Evrope protiv rivala iz Frankfurta. Betis je imao težak raspored poslednjih sedmica, igrao je tri puta na svom terenu i dva puta je remizirao, između ostalog protiv Zenita (0:0) i u Kupu Španije sa Rajo Valjekanom (1:1). U nedelju je poražen od Atletiko Madrida (1:3), i sada ima za cilj da preokrene formu protiv Ajntrahta. Nemački tim je bio bukvalno katastrofalan u prva dva meseca 2022. godine. Na sedam duela poražen je pet puta, ali je u subotu posle tri uzastopna poraza dominirao u Berlinu protiv Herte (4:1). U međusobnim mečevima Betis i Ajntraht sastali su se samo jednom u pripremnom duelu 2017. godine i Orlovi su slavili sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading