BRUTALNO NASILJE: Huligani DIVLJALI u Meksiku, desetine povređenih! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive scene!

BRUTALNO NASILJE: Huligani DIVLJALI u Meksiku, desetine povređenih! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

meksiko hulgani

Utakmica šampionata Meksika između Keretara i Atlasa prekinuta je nakon sat vremena igre zbog divljanja domaćih navijača. 

Huligani Keretare upali su na teren u nameri da se obračunaju sa gostujućim navijačima. U naletu brutalnosti nisu gledali koga napadaju, pa su neutralni posetioci uključujući majke sa decom, morali da beže glavom bez obzira.

 

 

U opštem haosu povređeno je 22 osobe od kojih je devet hospitalizovano a dve se nalaze u teškom stanju. Prema drugim, nezvaničnim podacima povređeno je 44 osobe, dok je čak 17 osoba izgubilo život, ali to su za sada samo spekulacije.

Sukob se prelio i u tunel i svlačionice stadiona pa je glavni arbitar nakon gotovo sat vremena huliganskog pira odlučio da se meč neće nastaviti. U momentu prekida gostujuća ekipa vodila je rezultatom 1:0 golom Furha u 29. minutu.

 

 

Utakmica je označena kao događaj visokog rizika, ali i pored toga policija nije uspela da spreči nemile scene. Mikel Ariola, predsednik takmičenja, saopštio je da će svi akteri biti pronađeni i adekvatno kažnjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading