ŽESTOK OBRAČUN U SARAJEVU: Jezive SCENE na stadionu "Grbavica" - Nije se znalo ko koga UDARA! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon stravičnih scena koji su danas zabeleženi u Crnoj Gori na prvenstvenoj utakmici između ekipa Dečića i podgoričke Budućnosti, slične slike nam stižu i iz Sarajeva.

ŽESTOK OBRAČUN U SARAJEVU: Jezive SCENE na stadionu "Grbavica" - Nije se znalo ko koga UDARA! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Naime, danas je na "Grbavici" po planu trebao da se odigra veliki derbi bosanskohercegovačkog fudbala, ali je duel između Željezničara i Sarajeva imao svoju sumornu uvertiru.

Nekih sat vremena pre zakazanog početka susreta, navijači Sarajeva, popularne "Horde zla", probila je zaštitnu ogradu i stadionsko obezbeđenje i krenula ka domaćim pristalicama na drugoj strani stadiona. 

Ubrzo je nastao potpuni metež i ludnica na terenu gde došlo je do direktnog sukoba "Hordi zla" i navijača domaće ekipe, popularnih "Manijaka".

Iako je u jednom momentu i samo odigravanje susreta dovedeno u pitanje, organi reda su uspeli da smire situaciju na zelenom tepihu stadiona "Grbavica" i veliki sarajevski derbi je započeo sa zakašnjenjem.

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading