POTRES U ITALIJI: Vlahović PROMAŠIO klub!

Autor:

Sport

04.03.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juve na udaru!

POTRES U ITALIJI: Vlahović PROMAŠIO klub!

Foto: Tanjug/AP

Centarfor Juventusa Dušan Vlahović

Bivši defanzivac Fiorentine i Intera Danijele Adani izneo je niz kritika na račun Juventusa koje su izazvale burne reakcije na Apeninima. Nekada pouzdani štoper je ocenio da Stara dama nema velike izglede da osvoji Skudeto, a podvukao je da centarfor Dušan Vlahović nije u dovoljnoj meri iskorišćen, što sugeriše da je zimus napravio loš izbor kada je odlučio da Firencu zameni Torinom.

Kao što sam rekao i pre Vlahovićevog dolaska: Ne može! Zbog kvaliteta i širine rostera. Ali Juve mora da teži ka tome - odgovorio je Adani na pitanje o tituli Juventusa, a zatim je pojasnio:

 

 

Teoretski može. Ali ako pogledamo poslednje utakmice, naprimer ovu protiv Fiorentine, onda je jasno da ne može. Iako je podigao mentalitet i kontinuitet, Juventus nije podigao kvalitet igre.

Što se tiče Vlahovića, Italijan je mišljenja da Alegri mora da promeni filozofiju igre kako bi Srbin pokazao sve što ume u "gradu Fijata".

Vlahović pravi razliku jer svaka lopta koju dohvati predstavlja opasnost za gol rivala. I uspeva u tome čak i sada kada njegov potencijal u ekipi nije iskorišćen ni blizu koliko bi to mogao. U nekim utakmicama je i ovo dovoljno, ali ne uvek. Drugačiji pristup fudbalu može samo da poboljša Dušanova izdanja i da ga učini više ubitačnim golgeterom - podvukao je Danijele Adani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading