GROM IZ VEDRA NEBA: Iznenadna promena selektora, reprezentaciju će u buduće voditi nekadašnji trener Partizana!

Autor:

Sport

03.03.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada reprezentacija Srbije u fudbalu ima novog selektora.

GROM IZ VEDRA NEBA: Iznenadna promena selektora, reprezentaciju će u buduće voditi nekadašnji trener Partizana!

Foto: Starsport

FSS

Kako je danas odlučio Fudbalski savez Srbije, nacionalnu selekciju naše zemlje, igrače do 21 godine predvodiće nekadašnji trener Partizana, Goran Stevanović.

Ugovor je potpisan do leta 2023. godine, a priliku za debi na novom poslu, Stevanović će imati već 24. marta kada će mlada reprezentacija Srbije na stadionu FK Voždovac odmeriti snage sa odabranom selekcijom Severnew Makedonije, a pet dana kasnije "Orlići" će u Bačkoj Topoli na novom stadionu TSC-a odigrati meč protiv reprezentacije Jermenije.

Republika

Foto: Starsport

Goran Beli Stevanović

 

Stevanović je nakon postavljenja na selektorsku poziciju izjavio:

- Rad u mladoj reprezentaciji je specifičan, to su igrači koji bi u perspektivi trebalo da budu oslonac A reprezentacije, samim tim odgovornost je velika i hvala Fudbalskom savezu na poverenju. Dolazim vrlo motivisan, nadam se da ćemo u kratkom periodu uspeti da napravimo nešto što će predstavljati čvrst temelj za budućnost. U saradnji sa direktorom Nikolom Lazetićem ići ćemo ka tome da napravimo dobru i kvalitetnu bazu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading