FIRENCA GORI! Posle samo mesec i kusur dana: Vlahović se VRAĆA na Artemio Franki!

Autor:

Sport

27.02.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović ponovo u žiži javnosti!

FIRENCA GORI! Posle samo mesec i kusur dana: Vlahović se VRAĆA na Artemio Franki!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Napadač Juventusa Dušan Vlahović novim golovima za crno-bele oduševio je Italiju, a tom prilikom je govorio i o povratku na stadion "Artemio Franki", gde se dokazao na velikoj sceni u dresu Fiorentine.

Ovo su važni bodovi jer smo do pobede došli posle dva remija. Srećni smo zbog trijumfa. Individualac ne može da napravi razliku bez pomoći tima. Ostanemo li jedinstveni i nastavimo da radimo naporno, možemo da ostvarimo sjajne rezultate - naveo je Srbin za "DAZN", a zatim je dodao:

Nisam navikao na ovoliku pažnju, ali kao što je trener Alegri rekao, uz pravilno razmišljanje i koncentraciju, sve je moguće. Moje kolege, trener, svi u klubu su mi pomogli zaista mnogo da se prilagodim. Zahvalan sam im na tome i nadam se da ćemo nastaviti ovako

Srpski golgeter poručuje da "Stara dama" ide utakmicu po utakmicu.

 Idemo meč po meč, onda ćemo videti šta će se dešavati. Imamo svoje ciljeve i pokušaćemo da dobijemo svaki meč do kraja.

U sredu je bitan dan za Vlahovića, sledi mu povratak na "Artemio Franki" nedugo pošto je dres Fiorentine zamenio Juventusovim.

Ne znam šta da kažem. Osećanja su mi pomalo pomešana. Idemo tamo, igramo utakmicu, to je sve što mogu da kažem. Uvek sam govorio da sam zahvalan Fiorentini za sve ove prelepe godine iza mene, one će uvek biti deo mene. Biće pomalo nebično igrati protiv njih, ali to je fudbal - zaključio je Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading