ODLUKA U POSLEDNJI ČAS: Bez VAR-a nema derbija!

Autor:

Sport

27.02.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Partizanu izričiti!

ODLUKA U POSLEDNJI ČAS: Bez VAR-a nema derbija!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Na stadionu Crvene zvezde u utakmici protiv Čukaričkog VAR sistem nije radio do 28. minuta, a nakon utakmice gosti sa Banovog brda bili su besni zbog suđenja. 

Tim povodom oglasio se trener Partizana Aleksandar Stanojević i izrazio stav crno-belih da neće igrati derbi u slučaju da se ponove problemi sa VAR-om ili televizijom Arena.

- Nadamo se da se neće dešavati situacije kao u ovim prethodnim utakmicama, da će sve biti regularno, jer ako ne bude tako ne vredi vam ni rad ni ono čime se vi bavite - upozorio je Stanojević.

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Filipović, koji je rekao da svi greše, kao i da VAR nije radio čak i u Nemačkoj.

- Da li ćemo mi imati tu nemačku kulturu! Dosta sam u fudbalu, gledao sam mnogo utakmica u nemačkom fudbalu i nikad nisam video da neki sudija stoji na dva metra od situacije i da pogrešno presudi. Imamo VAR, imali smo predavanja o tome, dođe utakmica u Nišu, upitan je bio prenos na Areni sport, a ujedno i VAR. Stav kluba je da neće igrati utakmicu ako se desi neki problem sa Arenom ili sa VAR-om. Sačekaćemo koliko je potrebno da se sve osposobi i da se igra tako utakmica. Nikada nismo davali nikakva saopštenja, i mi želimo da imamo tu nemačku kulturu. Da ne želimo, oglasili bismo se i rekli šta se desilo u prve dve utakmice, da je to bilo brutalno što se desilo, demonstracija sile, nešto što je vidljivo golim okom, a to nije bilo sankcionisano - naglasio je Aleksandar Stanojević.

Večiti derbi na programu je od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Filip

27.02.2022 11:43

UDBASI KO E VAR ! MULJATORI. ALI TO SCENARIO NECE USPETI. OD VARA MNOGO TOGA ZAVISI .