GOTOVO JE: Nakon ČETIRI komada usledio je OTKAZ! Legendarni trener ostaje bez POSLA!

Autor:

Sport

26.02.2022

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lidsa danas su na domaćem terenu doživeli ubedljiv poraz. Bolji od ekipe iz Jokšira bio je londonski Totenhem.

GOTOVO JE: Nakon ČETIRI komada usledio je OTKAZ! Legendarni trener ostaje bez POSLA!

Foto: Tanjug/AP

Čak četiri lopte završile su u mreži ekipe koju predvodi legendarni Marselo Bijelsa, a upravo taj podatak, očigledno će iskusnog Argentinca i koštati posla.

Kako prenosi tradicionalno dobro obavešteni novinar, Fabricio Romano, trener Marselo Bijelsa napustiće klupu ekipe iz Jorkšira, a razlaz treba da bude ozvaničen već početkom sledeće nedelje.

Bijelsa je u Lids došao leta 2018. i već u prvoj sezoni izborio plasman u Premijer ligu, čime je stekao status ikone kod navijača. Ekipa je u toj, povratničkoj sezoni zauzela visoko deveto mesto, ali se sada nalazi tik iznad zone ispadanja. Kako se nezvanično saznaje, naslednik Bijelse na klupi Lidsa trebao bi da bude doskorašnji trener Lajpciga, Džesi Marš.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading