BLISTA: Trese mreže kao od šale! Hoće li Zvezda ZAŽALITI?

Autor:

Sport

26.02.2022

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Vojvodine, Jagodine, Crvene zvezde, subotičkog Spartaka, Čukaričkog, kao i brojnih timova u Evropi, prosto blista ove sezone.

BLISTA: Trese mreže kao od šale! Hoće li Zvezda ZAŽALITI?

Foto: Starsport

Ognjen Mudrinski blista u aktuelnoj sezoni nastupajući za ekipu slovenačkog Maribora. Nakon Rodomlja, Mudrinski je bio i najzaslužniji za pobedu svoje ekipu u duelu sa Tabor Sežanom. 

Interesantno je napomenuti da Mudrinski koji je na pozajmici u ekipi Maribora od strane poljske Jegalonije, u aktuelnoj sezoni prosto blista. Na 16 odigranih mečeva, čak 11 puta se upisivao u listu strelaca i teško je očekivati da će u dresu Maribora nastupati i naredne sezone.

Nakon poslednjeg susreta svoje ekipe Mudrinski je izjavio:

– Nastavio sam niz. Ovakve utakmice pokazuju karekter ekipe, a mi ulazimo posle sporijeg starta u formu. Bili smo dobri i opravdali ulogu favorita. Predstoji još prepreka na putu do titule, ali idemo korak po korak do cilja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading