MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN? Potres u Juventusovoj svlačionici: Otkrivena ZAVERA saigrača protiv Vlahovića!

Autor:

Sport

25.02.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini stariji igrači biraju radije da dodaju loptu Špancu Morati u napadu nego Dušanu, što je primećeno tokom utakmice u Viljarealu.

MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN? Potres u Juventusovoj svlačionici: Otkrivena ZAVERA saigrača protiv Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dva šuta u gol, jedna lopta u mreži iz samo 24 dodira. To je statistička obrada partije Dušana Vlahovića na gostovanju u Viljarealu u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Čuvena Gazeta delo sport bavila se podrobnom analizom okršaja italijanskog velikana i "žute podmornice", a kada sagledaju kompletan učinak Srbina, skidaju mu kapu jer je dao gol, a da faktički nije učestvovao u igri.

Neverovatno zvuči podatak da za 90 minuta Vlahović nije imao nijedan centaršut s krila. Pogodak koji je dao bila je dubinska lopta Danila s centra, a i prilikom njega sam se izborio s Albiolom i Pauom Toresom i omogućio sebi da postigne pogodak u 32. sekundi.

Potom je i u finišu, podseća Gazeta, Vlahović još jednom dobro šutirao s distance pod prečku Ruljija, koji je odbranio, a ta dva šuta bili su jedini koje je italijanski velikan uputio u gol na utakmici u Viljarealu.

- Ko zna koliko bi Dušan postigao golova da pored sebe ima saigrače koji bi mu konstantno stvarali šanse - napisao je novinar Gazete Sebastijano Vernaca, koji je u istom tekstu izrazio i sumnju da pojedini saigrači namerno bojkotuju Vlahovića.

Prema njegovom mišljenju, postoji jezgro ekipe koje predvode stariji igrači, a koje je u mnogo boljim odnosima s Alvarom Moratom, Dušanovim partnerom iz špica, nego sa novopridošlim Srbinom koji preti da mu preotme ulogu vodećeg napadača. Oni, navodno, biraju radije da dodaju loptu Špancu u napadu, nego Dušanu tokom utakmice, i to je navodno primećeno i tokom meča u Viljarealu kada je u nekim situacijama Vlahović mahao rukama, tražeći loptu.

Istina, postoji i mogućnost da je i dominacija Viljareala u drugom poluvremenu uticala na to da Dušan dobije manje lopti i prilika za pogodak, a da li ga saigrači namerno bojkotuju, uverićemo se vrlo brzo, u nekoliko narednih mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading