U MISLIMA MOJIM TI SI SVAKI DAN! Kanga ZAPALIO Srbiju pred derbi!

Autor:

Sport

24.02.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabonac otvorio srce!

U MISLIMA MOJIM TI SI SVAKI DAN! Kanga ZAPALIO Srbiju pred derbi!

Foto: Starsport/Ilustracija

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju od 18 časova očekuje 166. večiti derbi koji će biti odigran na stadionu „Rajko Mitić“, a vezni fudbaler Zvezde Gelor Kanga ističe da su crveno-beli i više nego motivisani i spremni da ostave i poslednji atom snage na terenu kako bi stigli do pobede pred svojim navijačima.

 

- Pred nama je večiti derbi, koji je posebna utakmica u srpskom fudbalu. Znamo koliko je ovaj meč značajan našim navijačima, ali je isto tako važan i nama igračima, stručnom štabu i celom klubu. Dugo smo iščekivali duel sa večitim rivalom, iako smo išli korak po korak, uvek smo imali u glavi da se bliži ovaj meč. Posvećeni smo treninzima, ozbiljno se pripremamo za utakmicu, svesni smo šta ona može da nam donese. U zaostatku smo za večitim rivalom i to je samo još jedan motiv više da ostavimo poslednji atom snage na terenu kako bismo ih savladali – istakao je Kanga koji očigledno konstatno misli na Partizan i okršaj u nedelju.

 
Reprezentativac Gabona veruje u veliku podršku navijača Zvezde sa tribina.

- Igramo na našem terenu, to je velika prednost, znajući kakvu armiju navijača imamo iza sebe. Obavešten sam da prodaja karata ide odlično, Zvezdini navijači znaju kada je podrška najpotrebnija i to će siguran sam potvrditi i u nedelju. Svako će imati svoju ulogu na tom meču, mi kao igrači da pokažemo na terenu ono što se od nas očekuje, a navijači da ispune dozoljen kapacitet stadiona i pomognu nam da stignemo do željenog rezultata. Ukoliko bude tako, siguran sam da rezultat neće izostati, svi mi smo jedan tim i to ćemo i pokazati u nedelju – zaključio je Kanga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

Komentari (0)

Loading